0

Б ившият на Златка Райкова Благой Георгиев сложи в малкия си джоб всичките бг красавици, опъна бръчки с ботокс и филъри.

Джизъса не спира да ни поднася сюрпризи всеки божи ден. Успя да шокира с внезапната си раздяла с Русата Златка и още по-светкавичната си сватба с Полина. С това ни убеди, че за да се влюби в една жена и да разлюби друга му е нужно не много време. Може би само 1, 2 месеца, за да установи, че поредната му любима е станала властелин на сърцето му.

За никога не е тайна, че татуираният мачо е имал връзка с много на брой жени. И те винаги са били изцяло тунинговани, досущ като кифли. Явно такъв му е вкуса на екс футболистът, харесва силиконовите мацки. Но и той не се дава и не остава по-назад от тях.

Това се вижда от външния му вид, доказват го последните снимки, които публикува в профила си в социалната мрежа. Но все пак на първо място е холивудската усмивка на Джизъса. Която е най-коментираната, защото от далеч на очи се набиват прекалено белите му и подредени като фаянс зъби.

Но както разбираме грижите на Благой за външния му вид съвсем не са спрели до тук. Преди ден младоженецът се похвали, че отново е претърпял козметична интервенция. И се е подмладил с ботокс и филъри.

По лицето на Джизъса не се вижда нито една бръчица, макар, че не е в първа младост. Но след като се ожени за такава млада булка, в която както казва е влюбен до полуда, трябва да изглежда в перфектна форма. Въпреки, че на феновете му от сега е ясно, че и този брак ще свърши с развод.

*Източник: VBox7