0

П леменничката на Галена и новата надежда в попфолк музиката Доника била изгонена от компанията на Галин "Алфа Мюзик". Именно той е бил човекът, който скъсал работните им отношения, но по думите на Доника и двете страни не получавали това което са очаквали. "Нито те ми дадоха това което аз искам, нито аз на тях. Бях подценявана винаги, не само от тях, но и от другите компании, в които бях. Хората много ме сравняват с Галена и явно искат аз да съм тя, но аз съм много различен човек", казва Доника в NAYcast. 

Доника била част от три музикални компании, като във всички те била подпомогната от самата Галена. Те са в Hit Mix, Mega Star на Меди и Alpha Music на Галин. Към момента Доника споделя, че се самопродуцира с помощта на родителите си като за последната песе, която е трио с Галена и Азис платила близо 100 хил. лева, за да се осъществи.

Освен това признава, че е свободна - няма мъж до нея и получавала нон стоп неприлични предложения в мрежата, като едно от най- солидното било за секс за 20 хил. лева.