0

Ш офьори от канадската провинция Мискока попаднаха в любопитна ситуация в понеделник, след като се натъкнаха на Елвис Пресли, който разчиства боклуци на едно от натоварените шосета в района. Всъщност не става въпрос точно за Краля на рока, а за актьора Остин Бътлър, който изигра главната роля в хитовата продукция „Елвис“.

Инициатива

Бътлър бе в компанията на Дейвид Бекъм и неговия син Круз. Тримата вдигаха съборени дървета и счупени клони от жестоката буря с ураганни ветрове в Канада. Те задържаха падналите дърветата във въздуха и така даваха шанс на заклещените в задръстване коли да се изтеглят. Случката бе предавана на живо в социалните мрежи от съпругата на Дейвид - певицата Виктория Бекъм. „Кажете честно, представяли ли сте си някога, че Бекъм и Елвис ще ви държат дървета, за да минете?“, коментира зад кадър Пош Спайс. „Даваме нашия пример за местната общност“, продължи тя.

Остин Бътлър е една от най-актуалните американски филмови звезди в момента. Той е известен с ролята си на Елвис Пресли в музикалния биографичен филм „Елвис“, за който спечели награди „Златен глобус“ и BAFTA, в допълнение към номинацията за наградата „Оскар“ за най-добър актьор.

Бътлър прави първите си стъпки в шоубизнеса с участия в тийнейджърски филми и епизодична роля в хитовия сериал „Сексът и градът“. Последният му проект е втората част на фантастичния епос „Дюн“, който се очаква да излезе скоро на големия екран.

Компания

Пош Спайс не уточнява каква е причината семейство Бекъм да бъде в Канада заедно с Остин. Ясно е, че футболната фамилия е пътувала към Далас за мача на местния отбор срещу Интер Маями, който е собственост на Дейвид. По-късно Виктория пусна щастливо семейно селфи от стадиона, за да потвърди, че пътуването е завършило по най-добрия възможен начин.