0

Е дно от най-култовите заведения на южния плаж в Слънчев бряг ще се превърне в театрална сцена за 3 недели. Първото представление е още този месец - на 28 юли, и е премиерната постановка „Молба за напускане“.

Премиера

В комедията, която вече се превърна в любима на софиянци, участват цял отбор известни актьори - Филип Буков, Петьо Петков-Шайбата, Руслан Мъйнов, Силвестър Силвестров, Антоан Петров и Петър Данов.

Спектакълът е вдъхновен от абсурдните и същевременно реалистични аспекти на корпоративния живот. Представяйки един алтернативен свят, където работата е източник на радост и никой не съжалява за своите житейски избори, пиесата използва хумора, за да подчертае иронията и абсурдността на нашето ежедневие.

В тази вселена хората работят с удоволствие, закъсняват с радост и остават извънредно, без да искат да напускат работното си място, а в края на деня дори и пицата е предмет на хумористично обсъждане.

Смях

Иво Аръков ще се завърне в любимия Слънчев бряг, макар и само за една вечер. Той заедно с Антоан Петров и Кирил Ефремов ще изнесат своето култово представление „Спанак с картофи“. Неговата премиера е насрочена за 11 август от 21,00 часа, а билетите вече са в онлайн продажба на промоционални цени.

Анди, Иво Аръков и Кирил Ефремов в Спанак с картофи

 Анди, Иво Аръков и Кирил Ефремов в Спанак с картофи
Архив

Сашо Кадиев и Мариан Бачев също ще гостуват на Слънчака. Те ще представят „Аз досадникът“ на 4 август, комедия, в която смехът избухва в изобилие и ни държи в напрежение до последната секунда!

Много смях с Аз, досадникът

 Много смях с Аз, досадникът
Архив

Двамата невероятни актьори играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен.