0

Е д Шийран замени сцената, за да се превърне в продавач и да изненада своите фенове. 

Рижавият изпълнител направи неочаквана поява в магазин на Lego в Минесота, помагайки на клиентите да намерят това, което търсят, като в същото време подреждаше и стоката.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как Шийран раздава кутии с лего, подписва автографи и позира с няколко деца, които не могат да повярват на късмета си, че току-що са били обслужени от световно известна личност. 

"Да, точно така, аз съм в мола в Минесота и съм облечен в костюм на Лего. Ще бъда специалист-консултант и ще изпълня песента си Lego House", каза Ед в клипа. Камерата показа и жълтия му работен гащеризон, върху който беше изписано името му. 

Малко по-късно музикантът излезе извън магазина, за да изпълни песента си Lego House пред насъбралата се публика. Той извади китарата си и направи акустична версия на хита. Също така обеща изненада за всеки, който ще присъства на концерта му в Минеаполис, включваща раздаване на малки фигурки.

По време на турнето си, с което Шийран обикаля света, той често прави неочаквани появи на различни места. Миналия месец застана зад касата, за да продава хот-дог в Чикаго. В известното заведение Ед сервираше емблематични за града сандвичи, радвайки феновете, които чакаха с часове, за да бъдат обслужени. Въпреки статута на знаменитост, Шийран не беше пожален от персонала и беше накаран да спазва правилата и протокола на заведението. 

Носителят на четири награди "Грами" обикаля градовете, за да промотира шестия си албум, наречен "- ", който основно се фокусира върху тъгата след смъртта на най-добрия му приятел Джамал Едуардс, както и факта, че съпругата му Чери Сийборн беше диагностицирана с рак през февруари 2022 година. Шийран казва, че е написал седем песни, за да се справи с болката, която изпитва след научаването на диагнозата. 

За щастие Сийборн преборва рака и заедно с Ед се радват на две дъщери - 2-годишната Лайла и 15-месечната Юпитер.