0

П обедителят от „Хелс китчън“ Станислав Иванов се похвали с дипломата си по „Маркетинг и реклама“ от университета в Благоевград. Той снима за почитателите си кратко стори, на което размахваше книжката, която удостоверява, че вече е висшист.

Идея

Оказва се обаче, че той е завършил преди години, а едва сега е стигнал да си вземе дипломата. „Преди 5 години завърших, но до момента не ми е трябвала дипломата и затова и не съм я взел. Вчера отидох и си я прибрах най-накрая“, разкри пред екип на „Телеграф“ Станислав и допълни: „Имам някакви идеи за магистратура. Засега не искам да говоря, защото предпочитам нещата първо да се случат, а след това да ги разказвам, но ще издам, че искам да уча в чужбина“. 

Етап

По думите му става ясно, че той не се примирява с добитата популярност, а иска да заложи и на образование, което може да му се окаже необходимо в различен етап от живота му. Припомняме ви, че преди седмица Станислав сключи брак с любимата си Божидара, с която са заедно от няколко години. След празненството той отново се захвана за работа и е щастлив, че поръчките за торти към него не само не спират, а и бройката им расте.

КОЙТО ГО МОЖЕ, СИ ГО МОЖЕ: Станислав си прави сам тортата за сватбата