0

П оп-фолк певицата Мария шокира феновете в мрежата, като се показа без грим и облечена в анцуг. В този вид си вид изпълнителката посети столичен фризьорски салон, където отново се преобрази в себе си.

В гилдията на чалгаджийките Мария е известна с изключителното внимание, което отделя на външния си вид. Мария рядко си позволява да се появи в публичното пространство без макияж, като винаги е издокарана в макрови дрешки на известни световни дизайнери.

Този път обаче певицата реши да се покаже в натурален вид и да скъси дистанцията между себе си и обикновените градски домакини. От снимки, качени в историята на поп-фолк звездата в Instagram, се вижда, че тя е при коафьора си, наметнала горнище на анцуг, без прическа, без фон дьо тен и дори без гланц на устните.

Instagram

Това не е първият път, в който Мария се показва без грим, но сега целият оутфит на Мария предизвика изумление сред почитателите й, тъй като те са свикнали да следват модните тенденции, които тя налага, а не да я виждат по прост анцуг в миши цвят.