0

С нуп Дог иска да пее на церемонията по коронацията на крал Чарлз на 6 май в Уестминстърското абатство. "Аз съм готов да изляза на коронацията", сподели рапърът преди британския вестник "The Sun".

В миналото американския певец имаше сложни отношения с Великобритания, след като през 2006 г. той беше арестуван за сбиване на лондонското летище Хийтроу. Тогава Снуп Дог получи забрана да влиза в Обединеното Кралство, която по-късно отпадна.

КРАЛСКА УСЛУГА: Елизабет II спасила турне на Снуп Дог, отказала да го депортира (ВИДЕО)

По време на турне на рапъра във Великобритания през 1994 г., много от британците отказали да отида на концертите му, защото по това време той е бил обвинен в убийство, за който впоследствие е бил оправдан, допълва "Билборд".

"Когато те се опитаха да ме изгонят от Англия, кралицата заяви, че внуците ѝ обичат Снуп Доги Дог. Така тя ме защити и разреши да бъда тук", каза певецът в интервю пред "The Guardian" през 2015 година. Рапърът подозира, че тогава принцовете Уилям и Хари са оказали голямо въздействие върху решението на покойната Елизабет Втора. В по-младите си години те били фенове на музиката му.

ПУФ ПАФ: Снуп Дог със сензационно разкритие (ВИДЕО)

За момента обаче няма официална покана към Снуп да участва в коронацията на баща им.

ГОЛЯМОТО НАПУШВАНЕ: Снуп Дог разкри кой може да го надпафка