0

С амо на „Телеграф“ мога да се доверя, където давам информация от първо лице – заяви самата Софи Маринова.

А повод за това станаха зачестилите през последните дни информации, че роднини са окрали звездата с 50 000 лв., което тя категорично опроверга.

Звън

Софи Маринова нарече това измислици и заяви, че ако има нещо, то ще го сподели първо с „Телеграф“, откъдето читателите могат да се информират достоверно и официално - както от вестника, така и от сайта. „Каквото има лично от живота ми за казване, споделям само с „Телеграф“ - отсече певицата.

Тя обясни, че вече няколко дни постоянно й звънят притеснени роднини, приятели и колеги. Опитвали се да открият кой може да е сторил кражбата и се чудели изобщо как е възможно това. А Софи им отговаряла, че нищо подобно няма. Каза, че чантите й винаги са отворени и от тях никога не е изчезвало нищо. Нито фенове са я крали, а още по-малко пък роднини.

Радост

Софи Маринова сподели с феновете си: „Никога никой не ме е крал. Ще ви кажа, че където и да съм била - на участия, на различни празненства, винаги съм си оставяла чантата и телефона, без да се притеснявам. Радвайте се на живота, усмихвайте се и бъдете щастливи!“.

Обидно й е, защото винаги се е грижила за роднини и близки и те са й отвръщали със същата любов. И не вижда как може да бъде откраднато нещо от нея.

Близки

Софи Маринова е звездата с най-много участия у нас. Почти всяка вечер пее по дискотеки, механи и клубове. А феновете не спират да й се радват. Грижи се за всички от родата си, затова й е обидно да набеждават най-близките й в каквото и да е.

Но пък гледа положително на живота и желае щастие на всички познати и непознати. А откритият характер й печели почитатели не само сред феновете на задушевната музика из заведенията, а и сред обичащите опера и класика, за което говори и работата й с диригент от ранга на Йордан Камджалов.