0

С офи Маринова си взе пет дена отпуск заради годежа на сина си Лоренцо с прекрасната Мария, видя „Телеграф“.

Самият годеж е днес и поне засега е най-очакваното светско събитие на годината у нас. Що се отнася до отпуската, то Софи излезе вече в нея и следващият й работен ангажимент ще бъде в четвъртък. Маринова има две фирми, в едната тя е шеф, в другата е синът й Лоренцо, който днес изпраща сватбарите.

Етрополе

Самият годеж ще бъде в Етрополе. Годежарите се събират първо в дома на Софка, а след това отиват отсреща в дома на семейството на момичето и ще я искат по всички правила на традициите, които певицата изключително много цени. После се връщат при Маринова и накрая отиват в ресторанта, където ще вдигат голямото шоу. Макар и да се беше заканила, че няма да го прави, Софи също ще изпее няколко песни, за да поздрави влюбените. „Няма събитие, на което да не е пяла“, уточни вчера пред „Телеграф“ нейният пиар Тодореско Неделчев.

Радост

Софи Маринова не може да се нарадва на бъдещата си снаха. Знае я от малка, защото семействата са съседи в Етрополе. Преди години си е мислила, че може да й стане някога снаха и това взело, че се случило. „Чакахме Лоренцо да си поживее малко, да си похойка, да си поулегне, да реши да си развива музикалния бизнес“, отсича певицата. Както „Телеграф“ писа преди месец, Маринова хвали снахата, че е честна и е много грижовна.