0

С офи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща между двете звезди, научи „Телеграф“ от първоизточника. „Беше ми мечта отдавна да го видя отблизо, да, това ми е сбъдната мечта“, обяснява певицата на „Стари рани“.

Изненада

Софка била на концерта на Никос Вертис в София преди няколко дена. И решила да се пробва и да се срещне с един от най-изявените гръцки певци. „Та той си е голяма и истинска звезда“, възкликва Маринова. Тя решила да отиде и да му остави даровете, като не очаквала да я извикат. Но била приятно изненадана. Вертис разбрал за кого става дума и заповядал на охраната да пуснат именитата му колежка при него.

Всичко било много емоционално. Говорили на английски или на нещо подобно, но много се смели през цялото време. Седнали и си побъбрили - „къде на английски, къде на българки“, обяснява изпълнителката. Софка на няколко пъти казала на Никос колко много харесва творчеството му, а освен това му викала: I love you, I love you.

Софка прави знака за сърчице при срещата с Никос Вертис.

 Софка прави знака за сърчице при срещата с Никос Вертис.
Личен архив

Бележки

„Телеграф“ научи, че в същото време много колежки на Софка са се опитвали да се доберат до Вертис. Писали му бележки на картички, пращали му послания в социалните мрежи. Но до конкретна среща не се стигнало. Маринова е от малкото хора у нас, с които гръцката звезда лично е говорил и общувал.

Меди

Софи Маринова казва, че с колегата й Меди възобновили една от класиките на певицата - „Стари рани“, съвсем на шега. То пък се получило много добре и решили да обнародват новия вариант на хита.

Освен това тя е записала една напълно нова песен и в скоро време ще я пусне на феновете. Смятала да снимат клипа при последното й посещение в Дубай, откъдето се върна преди няколко дена. Но после размислила и решила да си бъде направен у нас си. А и за снимките трябвало доста да се плаща. Излишни разходи, от които няма нужда.

Графикът на певицата е силно натоварен в идните месеци. Тя не може да повярва колко много хората й се радват и възкликва: „Като отида на участие, все едно за пръв път ме виждат, така ми се радват“.

Има и лека промяна във визията й. Сложила си по 500 кубика на гърда. Коригирала си е леко носа. И направо сияе, което феновете усещат и на участията й.