0

В ръзката на супергероя Спайдърмен със спорта досега се ограничаваше с поява на кеч ринга и бой над злобното тестостероново чудовище Косторезач в клетка. Тогава Питър Паркър, изигран от Тоби Магуайър беше грозно прецакан с обещаната премия от 3000 долара, от която получи само стотачка от мошениците в кеча.

Но сегашният актьор, който играе популярния герой – Том Холанд, открито лобира за трансфера на нападател от любимия му Тотнъм в Реал Мадрид. Дали се надява на парче от комисионата от евентуална сделка, не е ясно, но Холанд бе пределно прям в съвета си към голаджията на „шпорите“ Хари Кейн. Той му препоръча да премине в Реал Мадрид, който също носи бели фланелки, като Тотнъм, за да спечели Шампионската лига.

В интервю за популяризиране на новия му филм „The Crowded Room“, актьорът сравни лентата с английския клуб заради критиките, които получи.

Запитан от журналиста какво би посъветвал Хари Кейн, който си избира нов отбор, Холанд каза: „Бих искал да отиде в Реал Мадрид – отиди там, за да станеш най-добрият футболист в света. Заслужаваш го!“

Актьорът добави, че същото препоръчва и на своя личен любимец – южнокорееца Сон: да стане от Реал: „Върви с него , отидете заедно и спечелете заедно Шампионската лига, моля ви!“