0

Б ившата Мини мис от Попово Симона Рашева е била спряна за проверка от органите на полицията в Бургас, а тестовите й отчели букет от различни видове наркотици, научи „Телеграф“. 27-годишната жена станала обект на интерес от униформените, след като не спряла на знак „Стоп“ в центъра на морския град.

Красавицата демонстрирала, че хич не си поплюва и изобщо не спазва никакви законови, а още по-малко морални ценности.

Палка

При все че се била надрусала като заводско осветление, младата госпожица се метнала на автомобила си „Опел Корса“ и го юркала посред бял ден из града. Сцената се разиграла преди дни, когато Симона била забелязана, излизайки от пресечка на бул. "Тодор Александров" в посока центъра на Бургас. Униформени забелязали нарушението - неспазване знак „Стоп“, и й подали палка, за да отбие за проверка.

Духа

Симона се държала доста неадекватно, което веднага подтикнало ченгетата да й дадат да духа на дрегера. Този за алкохол отчел нулеви стойности, но щом опитала другия, униформените ахнали - там излязло богато съдържание от Менделеевата таблица. Устройството отчело употреба на 3 вида високорискови наркотици - амфетамин, метамфетамин и канабис. 27-годишната жена, която от години живее с приятеля си в Бургас, е била задържана за срок до 24 часа, а по случая вероятно е образувано досъдебно производство с мнение за съд.