0

П отайният двукратен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо не успя дълго да прикрие своя нов романс от бдителните испански розови издания.

Място в сърцето на пилота на Астън Мартин си извоюва Мелиса Хименес, журналистка от Dazn, която в момента отразява световния шампионат във Формула 1 за испанския канал. 

Хименес беше омъжена за футболиста Марк Бартра, от когото има три деца.

Hola! публикува ексклузивно в тазседмичното издание няколко снимки на Фернандо Алонсо и Мелиса Хименес заедно. Списанието също така гарантира, че двойката се среща от около два месеца. Снимката им е отпреди няколко седмици в Гараф, Барселона, по времето на изявлението, в което испанският пилот обяви раздялата си с Андреа Шлагер. Там се премести Мелиса Хименес се след раздялата си с Марк Бартра.

Слуховете за романс между Фернандо Алонсо и Мелиса Хименес се появиха преди месец, когато испанецът качи снимка в мрежите си от Океанографския институт на Монако. 

Според Hоlа!, Фернандо Алонсо познава семейството на Мелиса, тъй като Антонио Хименес, бащата на журналистката, е главен инженер на италианския отбор по мотоциклетизъм Aprilia.