0

В ярата в Бог е най-важният ориентир за правилния път в живота на човек, а най-големият успех е семейството. Това са уроците в живота на Човекът глас. В новия епизод на Вип Зона Подкаст Тони Стораро разказва за живота и музикалната си кариера, като за едно приключенско пътуване в живота си.

Може би най-поучителната история от интервюто с него е как губи гласа си и защо приема това като наказание. Следва примирението и нов план – да разпродаде всичко в София и да се върне на село, за да отглежда животни.

Трудното начало на музикалната му кариера – без пари, без контакти, без подкрепа, е последвано от всенародна любов, а най-важните качества, които трябва да имаш, за да останеш на сцената са постоянството и шансът да те споходи късмета.

VIP зона

В момента тече трескава подготовка за предстоящия му концерт „25 години на сцената“ на 9 май в зала Арена София.

Безкомпромисен в качеството на музиката и озвучаването, Тони е поканил бенда на Таркан, музикантите от Истанбулската филхармония, духов оркестър от Република Северна Македония, петима озвучители и трима тонрежисьори.

Човекът, изиграл най-голяма мотивираща роля за неговата кариера, е гръцката звезда Василис Карас. За съжаление с неговата смърт, умира и мечтата на Стораро да направят дуетна песен.

На въпроса на Светлана: Кой държи парите във вашия дом?, Тони Стораро отговаря, без да се замисли: „Жена ми! Аз печеля, нося й парите. Тя организира семейния бюджет и спестява. И въпреки че някои приятели ме наричат „чехльо“, вярвам, че така трябва да се прави, ако искаш да имаш“.

Той разказва, че и в семейството на Василис Карас е било така и благодарение на това, съпругата на гръцкия певец успява да спести пари, с които купуват земя, строят селца и помагат на бедните. „И затова Карас е боготворен от гърците“ - допълва Тони Стораро.

Всички случки от живота на Тони Стораро гледайте в новия епизод на Подкаст VIP Зона!