0

Ф олкпевицата Андреа остана вярна на провокативния си стил и за пореден път събра погледите на феновете си, показвайки зърната на гърдите си. Това се случи по време на последното й участие в клуб в Студентски град.

.

 .

Изява

На изявата си Теодора, както е истинското име на изпълнителката, се бе накиприла с бяха рокля, на която горната част представлява изрязани бели ленти. Именно те обаче изиграха лош номер на Андреа и без да се усети, докато пееше, зърната й станаха достояние на публиката, именно защото една от въпросните ленти се плъзна надолу.  Естествено, телефоните на присъстващите побързаха да запаметят гафа на певицата и след минути видео и снимки от изявата й обиколиха социалните мрежи.

Песен

В същия ден бе и официалната премиера на песента „Повече от думи“, в която накрая тя умира, след като й забиват нож в гърба.

Певицата сподели, че парчето е специално за нея, тъй като го е направила в труден за нея момент. Фенове веднага предположиха, че става дума за раздялата с Кубрат Пулев. Заедно с премиерата на новата песен Андреа реши да изненада своите почитатели с нещо истински специално. Лимитираният Vinyl комплект “Повече от думи” е съставен от две плочи, съдържащи най-добрите песни на изпълнителката.