0

Н овата носителка на титлата „Мис София“ учи за аптекарка и е родена в Гоце Делчев.

Васка Джурова обаче живее в столицата, където следва фармация в Софийския университет и това й дава пълното право да претендира за най-красива жена на мегаполиса.

На 22

Джурова е на 22 години и има опит в конкурсите за красота. Окичи се с други две корони - Кралица на София и Мис Лято. Победителката от малка мечтае да се занимава с мода, но сега най-важно й е да завърши образованието си като фармацевт и да може да създава лекарства срещу опасни болести.

Васка с лекота отвяла конкуренцията на тазгодишното издание на конкурса „Мис София“. До финала били допуснати 12 претендентки, след като на предварителния кастинг се явили 30 желаещи. Тя спечелила гласовете на журито и с лъчезарната си визия, разказаха пред „Телеграф“ организаторите.

Мол

Надпреварата протече в столичен мол, като хубавиците дефилираха както традициите повеляват в три тура - спортно елегантен, бански и официални рокли. За да оцени даденостите на нашенките, специално от Ливан пристигна и носителят на титлата „Мистър Ливан 2014“ Рабих ел Зейн, нашумял у нас след сватбата си с Енджи Касабие.