0

Е мили Ратайковски говори откровено за срещите и сексуалния си живот. 31-годишната моделка даде интервю в последния епизод на подкаста „Забранените плодове с Джулия Фокс и Ники Такеш“, разказвайки за любовния си живот след развода.

„Отидох на парти, където бяха всички известни личности, а аз не носих пръстена си и това се разнесе до края на нощта и се забавлявах толкова много,“ сподели Ратайковски. „Бях просто като:„ Аз съм необвързан, като, по дяволите, това е различно".

Моделката призна, че получаването на внимание е добре дошла промяна след раздялата с бившия съпруг Себастиан Беър-МакКлард през 2022 г.

„В началото на двайсетте си години бях много уплашена и завладяна от този вид внимание“, каза тя. „А сега, на 31 години, буквално си казах „Уау, това е страхотно!“

Покрай нея напоследък се завъртяха много спекулации за любовния й живот. 

„Отидох на баскетболен мач с моя приятелка, която е приятелка с човек, който имаше допълнително място, и когато се върнах от полувремето, се разменихме, седнах до него и имаше милион снимки, като , „Ратайковски е видяна на среща с този и онзи“, каза тя. „И аз си помислих: „Мога ли да получа шибана почивка?“

Ратайковски е била виждана на множество баскетболни мачове през последните месеци, включително заедно с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре и "мистериозен мъж" - за когото се оказа, че е внук на милиардер.

Наскоро тя също беше романтично свързана с Брад Пит и DJ Orazio Rispo.

Съвсем наскоро Ратайковски беше забелязан да се целува с Хари Стайлс в Токио.

„Хари и Емили се познават от известно време и винаги са имали силно привличане един към друг“, каза източник пред ET миналия месец. "Хари смята Емили за готина и красива и винаги я е харесвал. Засега се забавляват заедно."

Въпреки че тя не спомена имена по време на новото си интервю и не е ясно кога всъщност е било записано, Ратайковски говори открито за изграждането на връзки чрез секс.

„Сексът е истински за мен“, каза тя.

„Сексът е много релаксиращ за мен, той е като отдушник и обичам да го правя. Човек научава толкова много за хората, като прави секс с тях, това е лудост. Научих това от срещите", посочи моделката.