0

К расивата майка на Азис – Гергина, е имала предложение да украси корицата на мъжко списание, и то не в България. Тя обаче отказала да се появи в еротична сесия въпреки 6-цифрената сума като хонорар.

Пост

Тайната за предложението за голи снимки на Гергина издаде звездният й син. "Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света. И поканата не идва от България.

Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб, за да ме отгледа и направи това, което съм в момента. Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: "Васко майко, ял ли си", написа в личната си страница в Инстаграм изпълнителят на „Хабиби“.

Обич

За красотата на майката на Васил, както е рожденото име на певеца, се говори от години. Тя изглежда като негова сестра и определено много млади девойки могат да й завидят. Самият Азис неведнъж е споделял, че връзката им е изключително силна и двамата много се обичат. Това личи и от написаното от него, където става ясно, че макар отдавна да е самостоятелен и голям мъж, Гергина все още се интересува ежедневно дали наследникът й е добре и дали е ял.