0

С лед като Илон Мъск бе поканен и излезе информация, че хора от неговия екип са резервирали ресторант около Белоградчишките скали, сега стана ясно кой е той - ONÀ. 

ПОСЕЩЕНИЕ ЗА МИЛИАРДИ: Илон Мъск идва у нас

От заведението коментираха информацията, че най-богатият човек в света ще опита някои от техните блюда. 

Ето какво написаха във Фейсбук: 

Приятели, 
Разбираме, че потенциалната визита на Илън Мъск в нашия регион буди сериозен интерес у много хора, но моля имайте в предвид, че няма как да се справим с подобен наплив от съобщения, имейли и обаждания. Ние сме изключително малък екип, натоварен с прекалено много задължения, с които едва смогваме така и така. В момента сме съсредоточени и се готвим за друга, не потенциална, а СИГУРНА визита, на човек, който е много важен за нас, и на който се възхищава целия кулинарен свят. Повярвайте ни, цялата ни енергия е съсредоточена върху вечерите с chef Ana Roš. Молим Ви за разбиране! 

P.S. Дори да успеете да се свържете с нас, няма как да ви дадем повече информация, от това, което вече сте прочели. Ние знаем това, което и Вие. Не сме проверявали достоверността на получения имейл, не сме IT специалисти, които имат способността да проверят IP адреса, email header, VPN, или там каквото се проверява, за да се установи истинността на имейла. Вчера сме го получили, развълнували сме се и сме го споделили с вас. Ние сме наясно, че е много възможно имейлът да не е достоверен и това не е проблем за нас. Няма да плачем 🙂 Сметнахме, че дори при най-малкия шанс това да е истина, заслужавате да го споделим с Вас. 
В никакъв случай не е с цел реклама, определено не ни е нужна! 
Откакто сме се върнали в България, нашата основна цел е, да помогнем за развитието на най-бедния регион в ЕС. Нашият регион!
Вярваме, че поне в това имаме известен напредък. И дано всички проумеят, че не е нужно Илън Мъск да идва, за да ни ни покаже, с какво разполагаме и какъв потенциал пилеем!