0

П опфолк певицата Софи Маринова обидила своя дългогодишна колежка. Това стана ясно от кратко видео в Тик Ток. Изпълнителката Бони си изля душата в подкаста на Ивка Бейбе и сподели, че с Ромския славей са скарани от известно време и че Софка я е засегнала.

„Истината е такава, че аз съм обидена на Софи много! Бих го разказала, но нещата са много… Софи съм я обичала много, правила съм много неща за нея. Не я мразя, не изпитвам никакви лоши чувства, няма злоба, нито пък завист. Нейният екип настрои хората, популярни гримьори да се изразяват, че не мога да приживея нейния успех…“, разказа Бони.

„20 години аз съм си давала последните си пари, когато Софи е имала нужда. Моето дете е учило за двама, за себе си и за Лоренцо, както съм гледала собственото си дете така и нейното! Тя знае какви са нещата и защо съм й обидена…“, допълни тя.

„Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, даже като сестри може да ми звънне да изчистим нещата, въпреки че не съм ги причинила аз!“, така завърши певицата на лекия жанр.

@topbulgaria4 @Bonistar @Sofi Marinova Official #boni #bonistar #sofimarinova #foryou #balkantiktok #fyp ♬ Piano sleep LoFi slow midnight(808930) - Gloveity