0

М адона се подготвя за предстоящото си турне Celebration и иска Бритни Спиърс на сцената с нея. Известната певица според Page Six вече е започнала първите си репетиции в студиото и ще се радва много, ако колежката й е с нея.

Двете поп звезди са под ръководството на един и същи мениджър от известно време и са в добри отношения, като Мадона дори беше сред малкото гости, присъствали на сватбата й с бившия й съпруг Сам Асгари.

Както източници, близки до Мадона, казаха пред Page Six, желанието на звездата е Спиърс да се присъедини към нея на сцената на едно от петте й шоута в Лос Анджелис. Разбира се, има и подходящ повод, 20-ата годишнина от успешното им сътрудничество върху Me Against Music, издаден през октомври 2003 г.

Междувременно Бритни Спиърс и бившият й съпруг Сам Асгари постигнаха споразумение за това как ще управляват попечителството над петте кучета, които са придобили по време на брака си. Бившата двойка може да не е имала дете заедно, докато са били женени, но са осиновили петима четириноги приятели, към които и двамата имат огромна слабост.