1

П евицата Тита се върна при половинката си Недко Николов. Красавицата пя за рождения ден на гаджето си. С това се сложи край на спекулациите заедно ли са двамата или не. От месеци се носят слухове, че двойката се е събрала, но Тита отказваше да коментира. В свое интервю тя призна, че е обвързана, но не пожела да коментира дали това е емемеецът.

Злато

Христина Христова, както е името на изпълнителката, се появи с напълно променена визия на тържеството. Облечена в златиста секси пола, с дълга под кръста бяло-руса коса, и феновете й веднага я сравниха със сръбската певица Йелена Карлеуша. Феновете не оставиха без коментар и външния вид на Недко, когото оприличиха на световната звезда Конън Макгрегър. „Като Карлеуша и Макгрегър сте“ писаха последователи на двойката.

ММА боецът събра близки и приятели на парти в черно и златно, а поводът беше рожденият му ден. Сред гостите бяха спортисти, звезди от шоубизнеса и, разбира се, не остана незабелязано присъствието на Тита. Тя не само че не се скри от камерите, но и позира за обективите заедно с половинката си. “Честит рожден ден, Недко”, написа тя на една от снимките, качени в нета. След което с усмивка изпя някои от любимите му песни, както и най-големите си хитове.

Любов

Припомняме, че Тита и Недко имаха бурна връзка, която завърши със скандал. Тогава се появиха слухове, че поводът за краха на авантюрата на певицата и мачото бил побой от страна на спортиста. По-късно това категорично бе отречено от Недков.

*Автор: Василена Маринова