0

И стинска Легенда за любовта се случи на сцената на концерта на супергрупата "Легендите" в Пловдив!

.

 .
Ивент Мастерс

Мартин предложи брак на любимата си Здравка. Родителите и на двамата са израснали с музиката на тези групи и затова решили именно на тяхното турне да го направят.

.

 .
Ивент Мастерс

Пръстен

„Януари още купих пръстена, но чаках подходящия момент“, споделя влюбеният Мартин. И двамата с бъдещата му съпруга са на по 24 години и са изключително радостни, че този така важен и емоционален момент за тях беше споделен от музикантите от "Легендите" и от стотиците зрители в Летен театър Бунарджика. Предложението за брак бе черешката на тортата на шоуто. Мартин и Здравка са от София и са ученическа любов. Разделили се за известно време, но преди 2 г. отново се събрали, решавайки, че не могат един без друг, разказаха пред „Телеграф“ от екипа на групата.

Знак

Двамата пристигнали от столицата специално за концерта в Пловдив. Мартин познавал един от охранителите, чрез когото попитал организаторите дали ще имат против да се качи на сцената и да предложи брак на приятелката си. От „Ивент Мастерс“ дали картбланш и информирали Данчо Караджов от „Сигнал“ да даде знак, когато е удобно фенът да падне на колене на сцената и да поиска ръката на Здравка с пръстен. Тя каза „да“ и цялата зала избухна в аплодисменти, а 2-3 песни преди финала заваля дъжд, но това не отказа никого да си тръгне и останаха до края.

Турне

На сцената Данчо Караджов, Стенли, Константин Цеков и Митко Кърнев представиха и дебютната си съвместна песен „Легенда за любовта“. Четиримата легендарни изпълнители, придружавани от новия вокалист и бас китарист на D2 Радостин Василев и барабаниста на групата Васил Вутев, нажежиха атмосферата не само с горещите хитове на ФСБ, „Сигнал“, „Тангра“ и D2, но и с пироефекти, светлини и мултимедия. След Пловдив, „Легендите“ свириха в Стара Загора и Варна, а турнето продължава на 16 юли в Бургас, 18 септември – Русе, и 20 септември – Шумен.