0

С офи Маринова сгоди сина си със свой хит, научи „Телеграф“. Първият танц на Лоренцо и Мария е бил на „Стари рани“. Лично свекървата я изпълнила на живо на младите.

Червено

Бъдещата снаха на Софи Маринова сменя няколко тоалета на годежа в Етрополе. Първоначално е с много ефектна червена рокля с пера. С нея и танцува първия си годежен танц с Лоренцо на „Стари рани“.

След това обаче се преоблича и се вихри на купона с ефектен тоалет в черно и златисто. Самият Лоренцо е с изискан костюм с блестящи елементи в черно и червена папийонка, която по едно време маха.

Златно

Самата Софи Маринова спази обещанието си да изненада всички с тоалета. След като цялата минала седмица се показваше по социалните мрежи с различни рокли, сега предпочете такава в златисто, кремаво и черно, като заложи на така модните в момента ориенталски елементи.

Годежарите първо се събират в семейния дом на Софка в Етрополе, а след това отиват да искат момичето от къщата на баба й, която е отсреща. После отпред спретват софри с хапки и пиене, където се събират двете роди. Там Софи Маринова за пръв път пее на младите.

Тя си носи своя златен микрофон. После го прави и в ресторанта, като сяда на отрупаната с вкусни неща и маркови питиета маса и казва, че ще попее любимите си песни. Маринова бе се заканила да не пее много-много, но няма как – синът веднъж се сгодява, и изнася цял рецитал за чудо и приказ. Софка се похвали с пръстен и часовник на луксозна марка автомобили.

Звезди от родния шоубизнес уважиха събитието, Преслава лично се изяви и с песни. Тя си бе сложила и специална препаска за кючеци.