0

В ръзката на хитовата изпълнителка Тейлър Суифт и двукратният шампион на НФЛ с Канзас Сити Чишйфс - Травис Келси, изглежда навлиза в нов, доста сериозен етап.

По Коледа поп иконата заведе родителите си Скот и Андреа за първи път на мач на гаджето си, като тримата бяха в компанията на бащата на играча – Ед Келси. 

На снимката, публикувана от фен на Чийфс, се вижда как четиримата разговарят във ВИП ложата  на стадиона преди мача на Канзас срещу Лас Вегас Райдърс, в който Сити загуби. 

Тейлър и майка й носиха коледни шапчици, бащата на изпълнителката бе облечен с яке в цветовете на Канзас, а Ед Келси с фланелка на сина си.

И въпреки че не присъства на снимката, братът на Тейлър – Остин, също бе на мача, при това облечен изцяло в костюм на Дядо Коледа.

За съжаление, майката на Травис - Дона Келси, не можа да се присъедини към семейното събитие, тъй като беше във Филаделфия и подкрепяше другия си син - Джейсън Келси, който играеше за Ийгълс по същото време.

Оказа се, че родителите на влюбените гълъбчета се срещат за първи път. Въпреки това Суифт изглежда е прекарвала много време със семейство Келси, откакто започна да се среща с Травис през лятото. Изпълнителката на "Anti-Hero" многократно се е присъединявала към Ед и Дона на трибуните, оставяйки добро впечатление у родителите му.

По същия начин Дона Келси сподели, че откакто Травис се среща с Тейлър, той е "по-щастлив от всякога". Тя описа суперзвездата като "много, много приятен човек".

Източник marca.com