0

В логърката Изабел Овчарова - Изи събира 33 рецепти в кулинарния дневник „Спомени с вкус“. Участничката от Hells Kitchen събира най-любимите ѝ рецепти от детството, за да ги сподели със своите почитатели. Рецепта за „слънчеви питки“ от майката на Овчарова, за сандвичи „войничета“ от нейния дядо, за „райски банички“, пържени филийки, фрапе са част от рецептите в „Спомени с вкус“.

СТАВА ЗАРАЗНО: Всички плеймейтки - писатели, и Моника Валериева в кюпа?!

Кулинарният дневник има мисията да вдъхнови читателите да се забавляват в кухнята и чрез храната да създадат спомени за цял живот с любимите си хора, отбелязват издателите. В книгата има снимки, илюстрации към всяка рецепта, идеи за вегетариански, месни, веган ястия, сладки. Към някои от рецептите са включени и предизвикателства.

Изи е само на 24 години, а зад гърба си има издадени шест книги:  „Щастливей“, „Причината“, „Прочети, когато...“, „Розов изгрев след дъждовна нощ“, „Винаги има и още...“, „Слънчеви лъчи в мрака“.

Николета Лозанова се продава за 20 лв. (ВИДЕО)

Изи е от инфлуенсърите, които влиза в кюпа с инфлуенсъри-писатели. Почти не остана роден влогър и инфлуенсър без издадена книга или поне без да му е минавала мисълта за това. Такава е например Йоана Йоко или "Лелче here", която също издаде две готварски книги с рецепти. В тази категория влиза и нейният приятел Емил Конрад, Мъци, Антоанет Пепе, Николета Лозанова и други.