0

"Историите на Edna жена: Сценарият на живота" е четвъртото ексклузивно събитие на дамския сайт Edna.bg, което имаше за цел да ни запознае отблизо с живота на едни от най-обичаните и талантливи български актриси. То се проведе на 5 декември в бар Singles.

Публиката се наслади на няколко часа в компанията на актрисите Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова, които ни разсмяха, разчувстваха и ни накараха да се замислим какъв е пътят на една дама от сцената на живота до тази на изкуството.

Edna.bg

Кога и как настъпва моментът, в който човек открива, че е роден за актьорската професия, как женските емоции помагат в създаването на изкуство, какво получават от публиката любимите ни актриси и на още много интересни въпроси отговориха на живо специалните гости.

Edna.bg

Присъстващите се насладиха на задушевен разговор за театъра, киното и сценария на живота, който винаги вълнува и често ни изненадва. И на много, много моменти, в които буквално се смеехме до сълзи!

Защото събитието ни показа, че "Сценарият на живота" е адски забавен! Във видеото може да видите малка част от най-добрите моменти от снощи, а съвсем скоро очаквайте в Edna.bg най-доброто от събитието, както и още екслузивни кадри, видеа и интервюта, които гарантирано ще сложат широка усмивка на лицата ви.

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!