0

А ктрисата Тори Спелинг, която беше на върха на славата през 90-те години на миналия век, може да се наложи да прояви творчество, ако и петте й деца в крайна сметка отидат в колеж.

В последния епизод на нейния подкаст „misSPELLING“, 51-годишната актриса, която придоби световна слава със сериала „Бевръли Хилс 90210Ш, каза на госта си Уилям Шатнър, че ще трябва да се присъедини към OnlyFans, за да може да си позволи толкова много разходи.

93-годишният Шатнър ​​отбеляза, че в семейството на Спелинг „много деца ходят на училище, а университетът, в който те в крайна сметка ще отидат, е много скъп. Това е лудост“.

Спелинг – която има пет деца с отчуждения съпруг Дийн Макдермот – отговори: „Ще трябва да се присъединя към OnlyFans за да ги вкарам в колеж. Предполагам, че първоначално в тази област повечето жена са били не проституиращи, но работещи в тази област“.

Тя се опита да се оправдае, че няма намерение да извършва неприлични дейности в сайта. „OnlyFans се трансформира – сега има комици и готвачи, има видеоклипове и хората плащат. В наши дни много актриси го правят“.