0

Л егендарната сексбомба от близкото минало Кейти Прайс е ударила дъното и е стигнала почти до просешка тояга.

Пищната моделка, която сега си вади хляба като инфлуенсърка, дължи данъци от над 750 000 паунда и за втори път през последните пет години обявява личен фалит.

Тя обаче отказва да се раздели с луксозната си къща, която е запорирана и предстои да бъде конфискувана в полза на държавата, съобщава “Мирър“.

Дългове

През 2019 г. моделката бе принудена да обяви фалит, защото не можеше да плаща данъците си. За капак на всичко синът й Харви, който е най-голямото от общо петте й деца, през седмицата бе приет по спешност в болница, след като се самонарани с нож.

Само светкавичната намеса на Кейти Прайс и докторите от близкия медицински център са спасили живота му. Харви е на 21 г., но календарната му възраст сериозно се разминава с умствената му. Той е плод на епизодична връзка на Прайс с нападателя на Манчестър Юнайтед Дуайът Йорк.

Харви има лека форма на аутизъм, синдром на Прадър-Уил и е почти сляп. Той има забавено умствено развитие и до този момент учеше в специализирано училище. Поради проблемното му поведение обаче от юли той ще бъде отстранен и Прайс ще трябва да му намери ново училище.

Деца

Кейти има още четири деца - 18-годишният Джуниър Андре и 16-годишната Принцес Андре са от връзката й с певеца Питър Андре, а 10-годишният Джет и 9-годишната Бъни са от брака й със стриптизьора Киърън Хайлър. 

45-годишната Кейти Прайс бе изключително популярен еротичен модел от края на миналия и началото на този век.