0

М ногократната републиканска шампионка по плуване Ива Георгиева е свалила 8 кг по време на своето участие в „Игри на волята“. Това призна самата тя в подкаста „МачКаст“, който ще излъчи нейното гостуване във вторник (24 октомври) след 16 часа.

Вина

„Сама съм си виновна, че вече не съм в състезанието. В крайна сметка хора сме, грешим. Въпросът е да си извадим поука. А дали аз съм си извадила – надявам се. Определено ми беше доста неприятно след цялата случка. Отношенията в племето бяха много обтегнати, никой не си говореше с никой“, споделя 20-годишната варненка. Спортистката признава, че е влязла в много добра физическа и психическа форма в предаването и това й е помогнало да се справи с тежките изпитания и гладуването край реката. „Свалих около 8 кг, което не е малко. За всички хора, които твърдят, че ядем – една жена не може да смъкне 8 кг с ядене. Казвам ви го“, разкри още красавицата.

Бътерфлай

20-годишната варненка Ива наруши правилата на „Игри на волята“, след като използва незаконно вкарания телефон на Ситнилска. За наказание беше изпратена на Чистилището, където напусна играта след съвет на Изгубени. Ива Георгиева е на 20 години от гр. Варна. В момента е студент по право. Тя се занимава с плуване от 15 години и е многократна републиканска шампионка в различни дисциплини. Носителка е на национален рекорд в дисциплината бътерфлай.