0

К ралицата на поп музиката Мадона отпразнува своя рожден ден заедно със своя син Роко, връщайки се към корените в Сицилия. В социалните мрежи тя сподели тържеството, обединило двата хубави повода в едно. Малко преди това тя сподели видео, илюстриращо пътуването им до грандиозното имение на острова, започнало на крилата на самолет и продължило на четирите гуми на лек автомобил, през което по всичко личи, че двамата с наследника ѝ изобщо не са скучали, пеейки и танцувайки заедно. Те обаче далеч не са сами там, тъй като неотлъчно с тях са и очарователните близначки Естер и Стела, които носителката на редица отличия "Грами" осинови навремето.

За специалната вечер, събрала множество гости на дълга маса под звездното небе, Мадона е избрала сатенена сребриста рокля на флорални мотиви с леки буфан ръкави и яка, чиято кройка следва извивките на тялото ѝ до средата на полата, която надолу се разкроява, преминавайки в плисе. Тя е допълнила тоалета с колан, минаващ през талията ѝ, който допълнително я подчертава, а цялостната си визия е завършила със сандали на висок ток в преобладаващия цвят, блясъка на чиито камъни кореспондира с този на гривните на ръката ѝ.

"От един лъв за друг такъв! Честит рожден ден, Роко", гласят думите ѝ към публикацията.

Роко навърши 22 г. миналия четвъртък, докато майка му отбелязва 64 г. днес. Тъй като едва пет дни делят двете им празненства едно от друго, те са решили да ги слеят, вдигайки тост между тях. Младият мъж, е едно от двете биологични деца на холивудската легенда, които тя споделя с бившия си съпруг Гай Ричи. Когато момчето бе на 8 г., родителите му решиха да сложат край на брака си и да се разведат, с което го принудиха да разпределя дните си по равно между Лондон и Ню Йорк, за да прекарва време с всеки един от тях.

До 2015 г. той бе изключително близък с майка си, придружавайки я на повечето от музикалните ѝ турнета, но след това постепенно се отчужди от нея, демонстрирайки, че отношенията им са се променили. В онзи период Мадона дори призна пред "Entertainment Weekly", че синът ѝ вече не е "заинтересуван нито от нея, нито от работата ѝ", добавяйки: "Очевидно, когато си на 14 г., майка ти спира да бъде готина".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)