0

Х удожник се превърна в най-голямата атракция по време на финала на ежегодния конкурс Мисис Баба – Мистър Дядо. Валери Станев се появи в залата облечен като каубой и направи предизвикателен танц под звуците на популярния стриптийз на Джо Кокър.

Нар

„Смятам, че беше малко провокативно, но не мисля, че не беше на мястото си“, каза за „Телеграф“ Станев. С тази своя презентация той успя да спечели сърцата на публиката и гласовете на журито и грабна заслужено титлата Мистър Дядо. По професия е художник, до ден днешен се занимава с това и признава, че всякакви приложни техники не са му чужди. Дори направил сам костюма за представянето. В момента Мистър Дядо пише любовен роман. Заглавието му е „Вкусът на нара“, надявам се да излезе тази година“, добави още той. Валери е дядо на две внучета на по една година и добавя, че е много щастлив.

Погача

Новата Мисис Баба се казва Ванина Христова. Гордее се със своите трима внуци. „Аз съм горда майка на две деца – син и дъщеря, и имам трима внуци - на 15, на 10 и 8. Този конкурс беше голямо предизвикателство, но се явих, защото имах подкрепа и от деца, и от приятелки“, сподели Ванина. Завършила е архитектура, от години работи в сферата на частния бизнес, като отдава имоти под наем. В свободното си време обича да шие гоблени, да меси погачи и да пътешества.

*Автор: Василена Игнатова