0

Б ельото на принц Хари от неговата скандална вечер от рождения му ден през 2012 година в „Града на греха“ Лас Вегас излиза на свободния пазар, пише TMZ.

Бивша стриптизьорка каза, че е пазила бельото в продължение на десетилетие и сега е готова да го продаде.

Десетата годишнина от лудата нощ на Хари е през август и бившата стриптизьорка Кари Роял смята, че времето е дошло да продаде кралските долни гащи на принц Хари от онази съдбовна нощ. 

Екзотичната танцьорка твърди, че е била в стаята на хотела с Хари, когато той се съблякъл докато играел билярд. Също така танцьорката пуска на търг роклята и банския, които носила същата вечер.

Жената вярва, че може да одруса наддаващите с цял 1 милион долара за долните гащи на принца. 

На една от снимките, направени през 2012 г., Хари, прикрива слабините си с ръце, а зад него се крие момиче, което също е голо

На друга снимка, тогавашния 27-годишен принц, е сниман в гръб. На нея той изглежда прегръща същото голо момиче от предишната снимка.

Кари Роял каза, че мълвата на улицата била, че принц Хари е посетил Hustler Club на Лари Флинт по време на дивото му пътуване до Вегас, така че стриптийз клубът е домакин на търга.

Стриптизьорката вярва, че разпродажбата на бельото ще затвори кръга за Хари, като каза: „Провеждам търга, за да му напомня за забавната му страна, страната, която бракът му със съпругата му Меган се опита да потисне.“ 

Наддаването на живо и онлайн ще бъде в четвъртък, а наддаването започва от $10 000. 

Ако то достигне 800 000 долара, победителят получава запазена 3-литрова бутилка от 1996 г. Dom Pérignon Rose, обвита в 24-каратово злато, оценена на над 200 000 долара. 

Част от приходите от търга отиват за благотворителната организация на Хари и Меган, Archewell.