0

"Мис Свят България" - Ивана Събева, която представи България тази година през февруари на световния конкурс в Индия, издаде пред "Телеграф", че в момента е свободна. Тя изложи дългия си списък с критерии за това какви качества трябва да притежава половинката й. Според него мъжът до нея трябва да бъде по-голям, с по-зряло мислене и да я обича истински.

16-годишната брюнетка сподели още, че е против корекциите и предпочита да се промотира естествената красота. Това сподели тя във видео, качено в официалния TikTok профила на "Телеграф".

"Моята кауза, когато представих България в Индия беше максимално повече жени да се насочат към бизнеса, да сбъдват мечтите си, да работят за себе си, а не за някой друг и това е каузата на живота ми не само за конкурса...", разказа Ивана.

"Семейстовото ми беше много притеснено, но аз ги уверих, че това нещо е голяма крачка в живота ми и ще бъде в плюс за моето бедеще. Казаха ми сбъдвай мечтите си и вярвай в себе така ме изпратиха на летището!", каза Събева.

Ученичката ходи на менторска програма за жени предприемачи, но не е сигурна дали си струва да запише висше образование след като завърши гимназия.

@telegraph.bg “Мис Свят България”- Ивана Събева е само на 16 години, тя представи България на световния конкурс в Индия!#fyp #foryoupage #highlife #media #news ♬ original sound - telegraph.bg