0

М илиардерът Илон Мъск може да е похарчил стотици хиляди долари, за да се бори с косопада и отпуснатата си кожа, твърди пластичен хирург. Той смята, че предприемачът е нанесъл корекции по себе си през октомври, когато официално стана собственик на социалната мрежа Туитър, пише „The Sun”.

В ексклузивно интервю за британската медия д-р Ричард Вестрайх казва: „Мисля, че Илон се е погрижил за косата, очите си и висящата кожа под врата си. По-рано тази година той изглеждаше странно,. Можеше да се види вида на оток, който получаваш, след като се подложиш на опъване на врата“, твърди експертът.

„Премахването на увисналата кожа по врата може да струва до около 60 000 долара, но може също така да се е занимавал с филър под очите, което би струвало още около 10 000 долара. Илон изглежда се е променила поне четири пъти през годините“, заяви още Вестрайх.

Спекулациите относно променения външен вид на собственика на „Туитър“ се разпространяват от години, като най-вече се говори за косата му и операция на челюстта.

51-годишният бизнесмен има богатство от около 164 милиарда долара и пръскането на пари за пластични операции едва ли е особен проблем за него.