0

Б ела Хадид отпразнува пет месеца трезвеност на парти в Лас Вегас. Супермоделът успя да се пребори с алкохолната зависимост, заради която не можеше да се контролира и имаше психологически проблеми.

26-годишният модел разкри това в социалните мрежи, публикувайки снимки от посещението си с приятели в игрална зала. Именно там тя е решила да отпразнува важната за себе си дата. "Пет месеца без алкохол", написа моделът към кадрите.

Ден по-рано Хадид присъства на откриването на новия ресторант Caesar Palace Stanton Social Prime в Лас Вегас, където представи и своята марка "успокояващи" безалкохолни напитки, която основа през септември 2021 г. заедно с Джен Батчелор, съобщи БГНЕС. След като Бела започна да се грижи за психичното си здраве и да свежда до минимум консумацията на алкохол, именно участието ѝ в разработването на марката и ежедневната консумация на продуктите на марката ѝ помогнаха да се откаже напълно от алкохола.

"Можеш или да изпиеш един шот уиски, за да се почувстваш по-добре за 20 минути, или да пиеш Kin всеки ден, за да се чувстваш по-добре през цялото време", казва моделът пред Vogue. И призна, че го пие всяка вечер преди лягане, за да спи "като бебе".

.

 .
Instagram