0

Р оби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд признаха, че почти не правят секс.

Бившият вокал на момчешката група Take That обясни, че спадът в неговото либидо се дължи на стопирането на терапията с тестостеронови инжекции, с които той борел депресията.

В съвместно интервю Роби и Айда заявиха, че са на една вълна, относно липсата на интимност, и като цяло са доволни от тишината в спалнята.

„Всички знаят, че няма секс след брака. Просто така стоят нещата. Известно време бях на тестостерон, но тъй като съм пристрастен, трябваше да прекратя тази терапия. Раменете ми станаха квадратни и заприличах на бодигард“, разкри певецът.

„Но сексът, който правихме, когато бях на тестостерон, беше невероятен; правехме секс през цялото време. Бяхме ненаситни. Това обаче показва колко си падаме един по друг, защото когато бях на тестостеронови инжекции, не можехме да свалим ръцете си един от друг“, коментира още Роби Уилямс.

„Това ми липсва. Беше забавен период. Понякога обаче Айда се обръща към мен на дивана и казва: „Трябва да правим секс“, а аз седя там, ям мандарина и просто вдигам рамене. Понякога опитваме“, обясни звездата.

„Интимността е важната, значима страна на любовта. Бяхме щастливи“, каза от своя страна 43-годишната актриса Айда Фийлд, която се омъжи за Роби през 2010 година.