0

Щ ерката на Орхан Мурад се е заела с амбициозната задача да направи певец от половинката си - шампиона по хвърляне на копие Марк Славов. Двойката засне видеоклип към дебютната песен на спортиста в Пловдив.

Хип-хоп

Макар и родила съвсем наскоро, Сузанита обърна гръб на майчинството и се отдаде на професионални ангажименти. Младата изпълнителка се е заела да развива музикалната кариера на своята половинка. Цяла нощ двойката снима клип в Пловдив към първата песен на Марк Славов, която носи името „Зандан“. Както той самият обяви в социалните мрежи, за него това е дебют, а стилът е български хип- хоп. „Хора, очаквайте „Зандан“, ще бъдем навсякъде, снимаме брутален клип“, обръща се към последователите си в Инстаграм.

Блондинка

За изненада на всички на снимачната площадка на видеото се появи в кадър и Сузанита, която изненада почитателите си с чисто нова предизвикателна визия. Красавицата е с много дълга, изсветлена почти до бяло коса. „Руса и съвършена“, написа в профила си хубавицата и получи стотици поздравления за промяната. Остава мистерия дали хубавицата пее в проекта на мъжа си, или само играе роля във видеото. На споделените кадри Сузанита е яхнала розов пистов мотор, до нея е половинката и рапира, двамата седят в центъра на нещо като арена, а около тях ръмжат пистови мотори. Сцената е гарнирана с черен питбул - главен герой в клипа, и червен дим.

 

@markslavov

Очаквайте моя дебют ZANDAN 🦾⏳

♬ Pray Angels Drill Beat - DGKBeatzz