0

Щ ерката на Орхан Мурад заличи всичките си снимки в профила си в Инстаграм. 

Певицата изпадна в поредната лична драма, оставяйки само един-единствен пост в мрежата. На нея тя лежи, а главата й е посипана с червени листенца от роза.

Под поста остави една увехнала роза и написа: „Обичай ме“, снимката е придружена с тъжна романтична музика. 

Признание

„Разочарована съм от близките ми“, проплака в нета младата майка. След като изтри всякакви стари публикации, Сузанита написа, че е готова да отвори нова страница в живота си.

Младата майка остави отворено място, за да отговаря на въпроси на своите последователи. Разбира се, повечето от тях проявиха любопитство каква е причината за това нейно решение.

„Преживявам някои неща, които много се надявам да отминат“, написа тя и даде да се разбере, че няма да изпада в по-сериозни обяснения.

Тя помоли феновете си да не изпадат в излишни съчинения, защото според нея колкото и да гадаят, нямало никакъв начин да стигнат до истината. 

Любов

Естествено сериозните й почитатели веднага предположиха, че става дума за поредната драма между младата майка и половинката й Марк Славов.

Певицата уклончиво отговори на този въпрос с въпрос: „А кой каза, че сме скарани“.

Справка на „Телеграф“ в профила на Славов показа, че той също е премахнал всички фотоси от профила си със Сузи и е оставил само тези с детенцето им.

Наш екип се опита да разговаря с певицата. Но до приключване на редакционния брой тя не отговори на телефона си.

Междувременно Сузанита направи признание, че е посветила татуировка на бебе Матиас, като е изписала часа на раждането му на ръката си.