0

А ктьорите Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са се сгодили след продължила 2 години връзка, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл". Изданието се позовава на многобройни източници, според които двойката "чува звъна на сватбени камбани".

За връзката на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм за първи път се заговори през лятото на 2021 г. 

През уикенда двойката е снимана да напуска парти по случай празника Хелоуин. На снимките се вижда предполагаемият годежен пръстен на Кравиц. В миналогодишно интервю 34-годишната дъщеря на музиканта Лени Кравиц каза, че нейният възлюбен е "просто прекрасен човек". 

"Той ме кара да се смея. И двамата обичаме изкуството и говорим за него. Също така обичаме да гледаме филми и да ги обсъждаме, предизвиквайки се един друг", сподели Зоуи Кравиц. 

 

 

Двете звезди се запознават по време на кастинга за предстоящия режисьорски дебют на актрисата, озаглавен "Pussy Island". 

Макар да не е говорил за романтичната им връзка, през февруари същата година Тейтъм сподели за "Варайъти", че Кравиц е  "перфекционист по най-добрия възможен начин".

В друго свое интервю актрисата, която ще дебютира като режисьор, каза, че наистина е изключително благодарна на филма си, въвел в живота й Чанинг Тейтъм, с когото е открила съвместимост и в творчески план.  43-годишният Тейтъм има 10-годишна дъщеря Евърли от брака си с актрисата Джена Дюан.