0

Б аскетболистът Светлин е един от участниците в "Игри на волята", на които зрителите залагаха много. Той обаче отпадна в битка срещу шампиона по калистеника Добрин. Светлин е гост в новия епизод на подкаста "След Игрите", където разкри какво остана скрито от зрителите за участието му в "Игри на волята".

Пред водещата Ваня Запрянова Светлин за първи път разкри има ли нещо между него и TikTok танцьорката Ренета Георгиева, с която беше част от племето на Дръзките. При гостуването на Рени тя не отговори конкретно на въпроса дали двамата са обвързани или не.

Плувецът Благой от “Игри на волята” бесен на националния отбор: Треньорите ни даваха допинг!

Извън отношенията между Светлин и Ренета, той сподели грешка ли беше, че играе с жените в "Игри на волята". Той разказа, че се е разочаровал от Ренета, която не му е казала, че ще напусне риалитито по време на съвета. 

Светлин разказа за живота си извън "Игри на волята". Той сподели, че една от големите му мечти е била да се занимава с баскетбол и е искал това да се случи в САЩ. Това е била и причината да кандидатства в над 3000 университета. Той бива одобрен и започва да тренира в Америка, но мечтата му се разбива на пух и прах след недоразумение. В "След Игрите" той разказва как този провал му помага да се запише за "Игри на волята". 

Светлин сподели със съжаление в "След Игрите", че като по-малък не е обичал истински България. Това обаче се променя след времето, което прекарва в Америка.

Какви са били най-големите трудности пред Светлин в "Игри на волята"? Кой е фаворитът му за победата? 

Гледайте епизодите на "След Игрите Podcast" в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.