1

Н ад 20 хиляди лева са откраднати от дома на фолкзвездата Рени, ожали се пред „Телеграф“ самата тя. Певицата е открила, че парите липсват от чекмеджето на шкафа й на 25 септември, когато се е прибрала у дома от серия от участия.

Хиени

Тежкият удар идва точно когато певицата се завърна на върха с дуета с Илиян „Газели и хиени“. Това е първата й попфолк песен от 4 г. и тя влезе директно в петицата на най-актуалните хитове в момента. „Повече от две години събирам тези пари, за да си купя имот, тъй като живея в апартамента на бившия ми съпруг, докато малкият ни син навърши 18 г. Всичките бяха в плик – в един с ластик 3500 евро, в друг – 4000 лв., а този с най-голямата сума – 11 800 евро, го нямаше. Подозирам за извършители мъж и жена, които са имали достъп до дома ми, тъй като много малко хора влизат вкъщи, полицията взе вече отпечатъци и очаквам резултатите“, разказа Рени.

Куршум

Тя е ходила и при гледачка на карти. „Само за пари ми говореше – кражби, заговор. Каза, че вижда, че извършителите са мъж с прошарена коса и висока мургава жена. Мъжът е бил инициаторът и е възможно да е имал дългове. После ходих да си лея и куршум“, сподели още изпълнителката на „Като птица“ и „Влюбих се опасно“. Тя е имала уговорка със собственика на жилището да сключат договор за продажбата му на следващия ден, когато е открила липсата на парите. „Явно не всички са като мен, да живеят на принципа да не правят това, което не искат другите да им направят“, заключи Рени.