0

А сдис Ран идва да е мръсница у нас по собствените й признания, научи „Телеграф“. „Наемам убиец за жената на любовника ми“, каза Ледената кралица, както наричат исландската секси блондинка.

Роля

Самата Асдис си призна, че става въпрос за роля и за нея това е голямо предизвикателство, отговорност, но и сбъдната мечта. „Играя любовница на богат човек и наемам един тип да убие жена му. Филмът ще се снима на английски език от международен екип, режисьор е италианецът Лоренцо Фаченда. Действието се развива в голям европейски град. Снимките ще бъдат 6 седмици и започват през април“, откровена е още красавицата пред Smartland. Асдис вече пристигна у нас. Тя има апартамент в столицата с изглед към Витоша.

Библиотекарка

Ран допълва: „Със сигурност за мен няма да е проблемно да играя в тази роля, защото това е блясък, с който съм свикнала. Би ми било много по-трудно да играя библиотекарка, с тази професия не съм запозната. Ще ми е лесно, защото героинята ми Евиге е модел и участва в много реклами и фотосесии“.

После обяснява: „В момента разучавам моята роля и сценария. Уча усилено текста. Едва преди месец се съгласих да участвам, така че нямам много време за подготовка“.

След това Асдис обяснява на исландците, че филмовата индустрия в България е голяма и силна. „Има много европейски и американски филми, които се снимат там. В България има огромни студия и страхотни съоръжения“, казва тя.

Преди години Асдис Ран пристигна у нас с тогавашния й съпруг, който игра известно време в един от столичните футболни грандове. Тя обаче стана много по-известна и популярна от Гардар Гунлаугсон. Получи названието Ледената кралица и така започнаха да й викат и в родната Исландия. Мъжът й си отиде, тя се разведе с него, но остана завинаги в сърцата на българите и ние си я смятаме за родната знаменитост и красавица. Тя се е снимала в няколко филма, но сега за пръв път играе главна роля.