0

П оредната отпаднала участничка от „Игри на волята: България“ - Мирела Илиева, която е на 22 години от Варна разкри пред Vbox7 отговорите, които много фенове очакват, а именно свободна ли е красавицата на Игрите. 

Усмихнатата и чаровна танцьорка, която беше част от племето на Безстрашните, разказа какво се е случило между нея и Валери. По думите й между тях има едно страхотно приятелство, "в една такава изолирана среда хората изпитват емоциите по 100, чувствата също и когато излезеш навън в реалния живот виждаш, че нещата са малко по-различни. Но, да, с Валери имаме чудесно приятелство, просто той ми беше много близък в играта и ми беше много мъчно", казва Мирела.

Оказва се, че двамата не са били гаджета в предаването, въпреки че още там Мирела призна, че са имали някакви отношения, но не са искали да го показват заради бившия Лефтеров, но това за него не останало скрито, дори сподели, че му било ясно какво ставало в другата стая.

Това определено озадачи феновете и последователите на "Игри на волята", че нещо съществено е било пропуснато. Мирела отговори на тези коментари в интервюто като заяви, че "въпросните интимни моменти с Валери всъщност бяха просто един разговор. Всички останали на стопанството спяха, тоест ние бяхме само двамата навън и имахме възможност да си поговорим, така че Лефтеров не е бил свидетел на тези неща. Както знаем, в това предаване има и скрити камери и не винаги знаем, че ни снимат и в този момент сме се отпуснали и сме започнали да си споделяме и да си говорим малко по-лично. Но Лефтеров не е бил свидетел на нашата близост. През цялото време на Играта той не е знаел", казва красавицата.

Мириела признава, че в момента няма гадже. А относно отношенията й с Георги и обидата към Фейгин, танцьорката обясни, че с нея са близки приятелки. "С Фейгин, Жорката, Валери, Илиян, Мани и още няколко човека сме компания и доста пъти сме излизали на морето и когато започнаха епизодите сме се събирали и малко ме изненада нейния коментар, защото не е за пръв път.

Аз и Георги сме в една компания, качвали сме снимки в колаборация, качвали сме и преди сторита и ми стана много странно, че прие нещата така. Ние се разбрахме, изговорихме го, може би е била в някакъв такъв по–напрегнат момент, тя беше на състезание и всичко е наред и няма нищо такова".