0

Е динствената българка, номинирана за "Оскар", Мария Бакалова и половинката й - синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, показаха, че са заедно. Актрисата публикува снимка на „История“ в личния си профил в Инстаграм, на която усмихната позира със своето любимо момче и колегите си Алек Алексиев и Юлиан Костов. 

Българската гордост в Холивуд е отбелязала, че кадърът е направен в Пловдив, а под него е написала на английски език, че не може да бъде по-щастлива. 

„Да, ,PloveDiv, ти си си магичен“. По този начин Мария и Валери опровергаха твърденията за тяхната раздяла, публикувани в „Телеграф“ на 23 октомври 2023 г, за което екипът на медията поднася извинения на актрисата, Валери Григоров и Мария Гроздева.

Влюбени

Навръх 14 февруари Мария Бакалова съобщи със снимки в „Инстаграм“, че има мъж до себе си и той е именно Валери Григоров. Мария, която зрителите не само в България, но и по целия свят обичат, и Валери, който бе сред най-популярните и интересни участници в четвъртото издание на „Игри на волята“ по NOVA, бързо се превърнаха в една от най-любимите светски двойки у нас.

Класа

Преди няколко дни дойде и поредното признание за таланта на Мария Бакалова, след като стана ясно, че родената в Бургас актриса, ще се снима в американския режисьорски дебют на Егор Абраменко. Според Deadline, актрисата ще изиграе главната роля в във филма на ужасите God’s Country на Абраменко. Той е автор на руския научно-фантастичен филм на ужасите от 2020 г - „Спутник“. Бакалова ще влезе в ролята на млада жена, която пътува до Кентъки, за да се срещне с годеника си. Тя разкрива обаче нещо зловещо, което превръща американската й мечта в кошмар.