0

И талианският чаровник Микеле Морони, по който въздишат хиляди фенки по целия свят, се завръща отново у нас на 9 септември. Този път той няма да снима филм, но отново ще посети студията на „Ню Бояна“, където ще свири. „Това ме прави много щастлив, защото нямам търпение да се върна отново на сцена и ако в този ден сте там и се разхождате около студията, елате да се забавляваме заедно, ще свирим нови песни от новия албум, ексклузивно. Обичам ви!“, сподели в кратко видео в личния си профил в Инстаграм звездата от сериала „365 дни“.

Гадже

Проверка на „Телеграф“ показа, че билети за събитието се продават единствено при запитване по мейл, оставен в социалните профили на киностудията. Според публикуваната информация засега на разположение не феновете са само групови билети, но до редакционното приключване на броя така и не стана ясно каква е цената им. Съдейки по истерията около италианския секссимвол, вероятно много дами ще се сдобият с билети. На родна земя Микеле вероятно ще пристигне с младото си гадже, което доведе и миналата година у нас, докато снима филм с Меган Фокс.

Звезди

На родна земя специално за партито в студията ще пристигнат и други звезди. Почитателите на хип-хопа вече са в еуфория, защото на 9 септември ще се срещнат с френската звезда Ганди Билел Джуна, по-известен със сценичното си име Maître Gims и по-скоро само Gims, и нигериеца Ckay. Специално за феновете на сцената ще се изяви и израелската сензация Netta, която през  2018 г. спечели първото място в конкурса „Евровизия“.