0

О ткакто не е семейна вече, Анджелина Джоли съвсем се разпищоли.

Световните медии постоянно вадят напоследък данни за нейни забежки, като дори в момента май едновременно мачка чаршафите с двама.

Все повече  се налага мнението, че бившата на Брад Пит е здраво хлътнала по с 9 години по-младия то нея рапър Акала и влачи младока навсякъде със себе си.

На Анджелина Джоли изглежда не й пука, че той официално си има приятелка:

Бившата на Брад Пит води на верижка Акала дори в Европа -  включително и на кинофестивала във Венеция, където е в момента - сияеща и променена визия.

Щастието ѝ е двойно, след като бе удостоена с 8-минутни аплаузи по време на фестивала след премиерата на нейния биографичен филм "Мария" в четвъртък. 

След като вече дори не се крият, почнаха да изплуват подробности за странната връзка.

49-годишната Анджелина Джоли  се сближи с 40-годишния британски рапър и политически активист Акала именно след развода си с Брад Пит. 

За естеството на връзката им веднага започна да се спекулира.

In Touch твърди, че актрисата се е виждала насаме с музиканта от "повече от година", от друга страна, източник на списание People твърди, че Джоли "в момента е необвързана и не излиза сериозно".

Очевидно е,че Анджелина не се отделя от Акала още от май 2023 година, когато рапърът се присъедини към Джоли и дъщерите й Захара ( на19 години), и Шайло, (на 18), на литературния фестивал Calabash в Ямайка.

Шест месеца по-късно те се насладиха на обща вечеря в Милано, твърди In Touch.

В момента обаче възлюбеният на Джоли има връзка с Шанел Нюман (Chanel Newman), която е съосновател и изпълнителен продуцент на Akala's Music and Hip-Hop Shakespeare Company. Изплуваха дори снимки, на които Анджелина прегръща гаджето на гаджето си.

Междувременно In Touch, позовавайки се на свой източник, излиза с информацията, че Анджелина е твърде близка с още един мъж - композитора от Бродуей Джъстин Левин.

„Анджи просто обожава Джъстин и те прекарват толкова много време заедно, че много хора смятат, че връзката може да стане романтична“, пише изданието.

Акала и Джъстин не са първите двама мъже, с които Джоли е свързвана след развода си. Преди няколко години я свързваха с музиканта The Weekend.

И нищо чудно всичко това да излезе истина, а не само да циркулира в медиите като обосновани предположения, защото, както казва българинът – става страшно, когато се подпали старо бунище...