0

Н ай-известният и любим холивудски дебеланко се стопи. Заприлича на съсухрена слива и вече никой не  го разпознава по улицата. 

С цели 90 кг са раздели Джон Гудман, познат ни особено от филма за семейство Флинтстоун.

 На 71 години той вече има стегната фигура, но май зрителите си го искат пълничък.

 Джон Гудман рядко се появява на публични места, но във вторник беше сниман на летището в Ню Йорк със съпругата си Ана Бет. 

Въпреки че актьорът от няколко години може да се похвали със стегната фигура, популярността му не е на същото ниво, както беше. Голяма част от публиката не знаеше, че Гудман сега изглежда различно. Спокойно можем да кажем, че никога не е бил по-слаб!

Някога Джон се разпознаваше като доста едър мъж с гъста коса, но днес от тези килограми няма и следа. Някак с килограмите се  е загубил и чарът му, недоволстват зрителите.

Фреди Флинтстоун от киноекрана тежеше около 180 килограма, но през 2007 г. започна да отслабва . Разбира се, това не беше лесно, така че той няколко пъти възстанови изгубените килограми, преди да промени окончателно начина си на живот. 

Актьорът, известен освен с ролята си във филма  "Семейство Флинстоун", и с участието си в  "Големият Лебовски", спря и да пие през  същата 2007 г. и започна диета, подготвена с помощта на личния му треньор Маки Шилстън. Новият му режим, основан на средиземноморска диета, се фокусирал върху зърнени храни, богати на хранителни вещества, риба, пиле и зехтин.

Пухкавият актьор започва да прави упражнения шест дни в седмицата, правейки 10 000 до 12 000 стъпки на ден, като същевременно използва велоергометър и бягаща пътека. Неговата трансформация не беше лесна и отне много време, но в крайна сметка беше успешна!

"Просто ядях през цялото време. Ядях и пиех като алкохолик. Внимавах какво ям в продължение на три месеца, губех 20-30 килограма, а след това се награждавах с шест кутии бира или нещо подобно и щях да се върна към старите си навици. Ето защо този път исках да се движа бавно, да спортувам. И това ми дава енергията да работя, защото работата ми е много изтощителна“, каза той през 2017 г. в шоуто на Хауърд Стърн, добавяйки, че новият му начин на живот е „процес, който ще продължи вечно“.

Явно новият режим е дал резултат, но ако се четат коментарите на феновете му, май си го искат предишния...Понякога зрителите са безпощадни, дори това да рефлектира върху здравето на екранния им любимец.