0

63-годишният създател на "Америка търси талант" Саймън Коуел разказа пред вестник "Сън“, че като дете е бил "кошмар".

"Бях толкова лош, когато бях на възрастта на сина си Ерик. Бях кошмар. На 8 години пиех и пушех, а веднъж едва не подпалих къщата. Опитвах се да докажа на брат ми, че Дядо Коледа не е истински, затова намерих костюма и подпалих брадата. Изпуснах я на дивана и той се запали. Цялата стая пламна. За щастие, по-големият ми брат усети дима и ни намери. След това дойде пожарната", споделя Саймън.

Той е бил арестуван на 12-годишна възраст, след като е насочил пистолет играчка към шофьор на автобус в опит да отвлече превозното средство.

"Мислех, че няма да ме вземат насериозно, но шофьорът се обади в полицията и ме арестуваха. Спомням си как се прибрах вкъщи и майка ми беше бясна“, разказва той.

"Тя беше дисциплиниращата, а баща ми винаги беше по-мекият. Той каза толкова много неща, които ми останаха в съзнанието, но не си спомням някога да е повишавал глас пред мен. Аз бях толкова зле, че живеех почти на ръба. Бях умен, но изобщо не ми се учеше. Напуснах училището, когато бях на 16", признава продуцентът.

Въпреки лудориите си Саймън споделя, че като млад е бил "невероятно срамежлив", съобщава БГНЕС.